Wie is KBZON?

De KBZON is de nationale korenbond die zorgt voor de levering van producten en diensten  aan alle typen koren in Nederland ( gemengde koren, mannenkoren, vrouwen koren, kinderkoren, jeugd en jongeren koren, maar ook shanti koren, zeemanskoren, oratoriumkoren, kamerkoren of vocale ensembles) zodat de leden zich alleen met hun koorpassie hoeven bezig te houden.

Koren inlog

KBZON gebruikt Unit 4 voor hun ledenadministratie. Dit wordt beheerd door DX Hoefeijzers. In samenwerking met beide partijen hebben wij een koppeling gerealiseerd met Unit 4 en in de bestaande website inlog omgeving gebouwd voor koren. Hiermee kunnen koren hun gegevens aanpassen waarna dit direct verwerkt wordt in het boekboudsysteem. Bij het verzenden van de jaarbrief wordt bij het bevestigen van de gegevens ook direct een factuur klaargezet voor de koren met betrekking tot de contributie.

Door nauw contact met DX Hoefeijzers en KBZON zijn de wensen en eisen verwerkt in een portal voor de koren waarin ze hun gegevens aan kunnen passen.

Joost de Theije
Joost de Theije

Betere Kommunicatie